Dissabte, 13 agost 2022

Opinió

Cròniques de la grada estant: Barça 5- Leganés 0

Hi ha socis que prefereixen quedar-se a casa quan la transcendència del matx és escassa

El resultat del partit de vuitens de la Copa del Rei jugat el dia 30 de gener contra el Leganés (5-0) pot semblar que va ser fàcil per al Barça, però cal dir que va ser un matx treballat, el millor de la recentment estrenada era amb Quique Setien, això sí, davant d’un rival poc exigent.

La circulació de pilota, un dels trets característics de l’equip, va tornant a ser bona, però sense molta profunditat i l’equip segueix depenent, com sempre, de la genialitat del de sempre. D’altra banda és curiós que el jugador més qüestionat de l’era Valverde, Arturo Vidal, justament per ser el que menys ADN Barça posseïa, ara sigui una peça clau i titular en les alineacions del nou entrenador.

   

Ha estat una nit tranquil·la de futbol amb cinc bons gols, amb una bona temperatura d’ambient i certa gelor a la graderia amb menys de mitja entrada, ja que el soci va preferir quedar-se a casa per la teòrica escassa transcendència del matx i per l’horari intempestiu de tarda-vespre d’entre setmana.

El pròxim diumenge amb el Levante hi ha una nova prova per poder constatar si el canvi d’entrenador ha servit per anar a millor.

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,309SeguidorsSeguir