Dilluns, 26 setembre 2022

El Barça amenaça ‘La Sotana’ amb una querella per la nadala sobre Bartomeu

El club blaugrana demana una rectificació pública i la retirada de la cançó al programa satíric de futbol de Betevé

|

El Barça s’ha sentit ofès per la nadala emesa pel programa satíric ‘La Sotana’, de Betevé Ràdio. Així ho ha fet saber a la direcció del programa i del mitjà, després que aquest dilluns els seus conductors -Andreu Juanola, Manel Vidal, Joel Díaz i Magí Garcia- dediquessin una nadala al president del club, Josep Maria Bartomeu.

Dins el seu to habitual, burlesc i políticament incorrecte, els locutors del programa van utilitzar la tradicional nadala catalana ‘El petit vailet’, al més pur estil Polònia i Crackòvia, per riure’s del màxim mandatari de l’entitat blaugrana canviant-li la lletra i utilitzant frases com “mirant-me ningú diria que sóc un tros de cabró” o “no t’estranyi que el Josep Maria també acabi a la presó”.

En un burofax enviat a Betevé, al qual ha tingut accés La República Esportiva, el cap dels serveis jurídics del Barça -Román Gómez Ponti- requereix explícitament que, “en el termini de 24 hores, per part dels intèrprets de la cançó esmentada es realitzi una rectificació pública respecte de les expressions realitzades (insults, imputacions delictives, i demés), i perquè es retiri de la web de BTV el vídeo abans descrit”.

Tot això, amb l’amenaça d'”interposar les accions civils i penals oportunes”, especificant que les expressions emprades “podrien ser constitutives d’un il·lícit penal”.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,302SeguidorsSeguir