Dilluns, 26 setembre 2022

[VÍDEO] L’entrenador del PSG se’n fot obertament de l’opció d’anar amb TGV i no en avió en els trajectes curts

Mbappé al seu costat es parteix de riure

|

El PSG, encara sense cap Champions, es creu el centre del món i se li ha empeltat, a la vegada, de la supèrbia de l’hipercentralisme de París i el pou de milions dels dirigents que l’han comprat. No és d’estranyar que, quan va per França passejant les seves estrelles i el seu talonari, les aficions locals els titllin de nou-rics i recullin poques simpaties.

Ara mateix Europa està rumiant com estalviar energia i, després del darrer desplaçament a Nantes de l’equip de “la grandeur”, fet en avió, el president del TGV, el tren d’alta velocitat francès, ha piulat que Nantes està a menys de dues hores de París en TGV i que poden procurar-los totes les comoditats i condicions que demanin. Un periodista recull aquesta piulada i l’exposa en roda de premsa davant Christophe Galtier, l’entrenador dels parisencs, que té Mbappé al costat. El jugador es peta de riure de la pregunta i l’entrenador, s’ho rumia i diu: “No m’esperava una pregunta com aquesta. Justament havíem parlat amb els que ens organitzen els desplaçaments de veure si els fem amb un carretó a vela”.

No cal dir que les xarxes estan que bullen de l’escena i a ambdós “superprofessionals de l’esport” els n’han plogut de totes bandes. Mirem-ho:

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,302SeguidorsSeguir