Dilluns, 26 setembre 2022

El Col·legi de Periodistes reclama l’accés dels mitjans als partits de La Lliga

El protocol de La Lliga només contempla les persones considerades bàsiques per a la logística dels partits i la retransmissió televisiva

|

El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha demanat aquest dijous l’accés dels mitjans de comunicació als partits de La liga i les altres competicions esportives. Ha recordat que el periodisme està considerat com a servei essencial, fins i tot durant el decret d’alarma, i ha sostingut que redactors, fotògrafs i tècnics audiovisuals haurien de poder assistir a les celebracions dels partits de qualsevol competició esportiva, ha difós el Col·legi en un comunicat.

També ha afirmat que les previsions apunten que aviat la majoria de les poblacions catalanes seran a la fase 2 de la desescalada, de manera que seria “fàcilment aplicable” a la cobertura de partits mesures de distància social i higiene, situant-se els periodistes de forma diferent a l’habitual.

I, fins i tot, l’ens col·legial apunta que sota el concepte de mesures de seguretat sanitària, s’aplica un “excés de zel” a l’accés de professionals de la informació a rodes de premsa o esdeveniments de tota mena.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,302SeguidorsSeguir