Dissabte, 13 agost 2022

El Coronavirus va incidint en el món de l’esport: Reunió sobre Tòquio 2020

El COI es reuneix demà per parlar-ne respecte als Jocs Olímpics de Tòquio

|

Van degotant les incidències que el coronavirus provoca en els esdeveniments esportius.

Per un cantó, el partit de bàsquet de l’Eurolliga entre l’Armani Milà i el Reial Madrid, que es disputa aquest dimarts a la ciutat italiana dins la jornada 27a, es jugarà sense públic i per l’altra no es disputarà la carrera de Moto GP del Gran Premi de Qatar, la que hauria estat la primera prova del mundial d’aquest any 2020. Això no obstant, sí que es disputaran les carreres de les altres dues categories, Moto2 i Moto3, ja que els equips són al país des de fa dies perquè hi han fet les darreres proves de pretemporada. O sigui que no han d’entrar al país, que ja hi són.

La notícia de més impacte sobre aquesta qüestió és que el Comitè Olímpic Internacional (COI) es reuneix aquest dimarts i dimecres a Lausana (Suïssa) amb un tema central sobre la taula: el coronavirus i els Jocs de Tòquio. El president Thomas Bach de moment es va mostrar optimista: “El COI està completament determinat a celebrar amb èxit els Jocs de Tòquio. La prioritat ara mateix és assegurar que els processos de classificació (per als Jocs) es desenvolupin, assegurant la protecció de la salut dels esportistes”.

Les seves paraules surten al pas de les expressades fa pocs dies per Dick Pound, un altre membre del COI, que havia assenyalat que en tres mesos el COI prendria la decisió sobre si es cancel·laven o no els Jocs de Tòquio. El coronavirus també serà el tema central de la videoconferència entre el comitè organitzador dels Jocs de Tòquio i John Coates, president de la comissió de coordinació, trobada que es farà aquest dimecres.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,309SeguidorsSeguir