Setmanari digtal i esportiu

Dimarts, 16 de abril del 2024

El Girona remunta a Ipurua (0-2) i se les haurà amb el Tenerife per pujar a primera

El primer gol és abans del minut 1 del temps reglamentari i el segon abans del minut 1 de la pròrroga

|

- Publicitat -

Tothom ho deia: “Si marquem aviat, els posarem la por al cos” i, efectivament, més aviat impossible, que el xutàs de Borja Garcia ha arribat abans del segon 50. Ha estat el retorn del gol basc a Montilivi, una volea des de fora de l’àrea que s’ha colat per l’escaire. Tot el partit s’ha vist condicionat per aquesta circumstància amb un Èibar desconegut, vist el que ens va visitar fa quatre dies, i un Girona també en metamorfosi, jugant amb aplom.

A mesura que els minuts del temps reglamentari s’anaven esmunyint, els locals han posat una marxa més i sort n’hi ha hagut del porter Juan Carlos amb dues prodigioses intervencions per evitar el passi dels bascos. I si sorprenent ha estat el primer gol català, a l’inici de la pròrroga ha passat exactament el mateix i Stuani ha marcat fins i tot abans, en el segon 42. La diferència és que, primer, l’àrbitre de camp l’ha anul·lat, però el VAR l’ha desdit després de dos minuts de revisió. La pròrroga ha estat un atac-i-gol de l’Èibar i un fart de patir, però ens espera ja el Tenerife, amb el primer partit dissabte vinent, a les 9 del vespre, a les Illes africanes. De nou els partits definitius són el cinquè contra el sisè, que han eliminat el tercer i el quart… i en les dues darreres temporades, ha estat el sisè classificat qui ha acabat pujant!