Dimecres, 10 agost 2022

El Reial Madrid no vol ser menys que el Barça

El club blanc va gastar 300.000 euros, sense èxit, per arribar als 100 milions de seguidors a Facebook abans que el Barça

|

Els seguidors culers de més edat recordem l’hegemonia del Reial Madrid durant molts anys i un sentiment barcelonista de no arribar-hi. Amb en Cruyff es va començar a fer el tomb, amb en Guardiola va consolidar-se i l’enveja va canviar de barri. Ara, Football Leaks ha emès uns documents, recollits i publicats pel portal InfoLibre, on s’estableixen comparatives entre el FC Barcelona i el Real Madrid, en diferents camps de l’activitat comuna. Mirem-ne dues:

COMPRAR SEGUIDORS A FACEBOOK
El club blanc va gastar 300.000 euros per aconseguir arribar als 100 milions de seguidors a Facebook abans que ho fes el Barça, però no ho va aconseguir.

COMISSIONS ALS REPRESENTANTS
La despesa del Reial Madrid en comissions als representants dels jugadors, entre els anys 2015 i 2018, va ser de 32 milions d’euros mentre que el Barça se’n va gastar 25.

I una tercera que hi ha és de caràcter més personal: Cristiano Ronaldo va demanar a la jutge l’expedient que Hisenda va obrir a Leo Messi per veure si el tracte era el mateix.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,311SeguidorsSeguir