Dimecres, 10 agost 2022

Els jugadors de l’Espanyol fan un donatiu a l’Hospital d’Igualada

Es destinarà la donació a la compra d’equips de individuals de protecció (EPIs)

|

El brot comunitari a Igualada va començar el 8 de març, data en què es van detectar els primers casos. Va afectar de forma molt ràpida i directament a un gran nombre de professionals arribant, en la seva quota màxima, a tenir més d’un 40% de plantilla infectada o confinada.

A través de la Fundació de l’Hospital, els jugadors del RCD Espanyol de Barcelona i, per iniciativa pròpia, han realitzat una donació personal al centre igualadí per a la compra de material sanitari. D’aquesta manera, els futbolistes han volgut contribuir en la lluita contra la pandèmia de la Covid-19.

L’Hospital d’Igualada forma part d’un dels dispositius del Consorci Sanitari de l’Anoia (CSA). El CSA és una entitat pública formada pel Servei Català de la Salut (60%), l’Ajuntament d’Igualada (30%) i el Consell Comarcal de l’Anoia (10%). El CSA dóna assistència sanitària a la població de l’Anoia (i Santa Coloma de Queralt), un total de 110.000 habitants.

El centre sanitari destinarà la donació a la compra d’equips de individuals de protecció (EPIs). Amb la qual cosa, aquesta donació per als equips de protecció és molt necessària i ha estat rebuda amb especial gratitud.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,312SeguidorsSeguir