Dissabte, 13 agost 2022

Garcia Pont, vicepresident de l’Espanyol, plega

Era considerat com a l'últim perico del consell

|

Carlos García Pont ha presentat la renúncia com a vicepresident de Reial Club Esportiu Espanyol. Pont ha comunicat aquest dilluns al president Chen Yansheng la seva dimissió i també ha volgut acomiadar-se dels pericos amb una carta:

“Durant els últims quatre anys i fins avui, 20 de juliol, he tingut l’honor i el plaer de servir al RCD Espanyol de Barcelona com a vicepresident. Aquest període de temps m’ha permès conèixer, amb més profunditat, als qui donen vida a aquest sentiment, tant entre els que treballen al club, com entre els que ofereixen a l’entitat tot el seu suport, l’afició. És per tots ells pel que considero un privilegi aquests quatre anys de servei. A partir d’avui seré un perico més, igual que ho era abans d’incorporar-me al Consell d’Administració del RCD Espanyol.

Tot el meu suport al grup Rastar i a la seva directiva en el club perquè puguem tornar al lloc que mereixem.

Visca l’Espanyol!”

Garcia Pont era el representant de l’antiga estructura del club i marxa per estar en desacord amb la gestió de Míster Chen, després d’haver intentat convèncer al president de com n’era d’important i necessari que hi hagués més persones de sentiment perico al consell.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,309SeguidorsSeguir