Dissabte, 13 agost 2022

Joan Canadell: “Cal fer una candidatura independentista única per al Barça”

El president de la Cambra assegura que "guanyaria clarament" i demana un pacte entre Jan Laporta i Víctor Font i "no només entre ells dos"

|

Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, ​​és partidari de fer una candidatura única independentista per arribar a la presidència de Camp Nou. En una entrevista a la Cadena SER, Canadell, que no és soci del Barça, va assegurar que “cal fer una candidatura independentista, que clarament guanyaria. El millor per al Barça és que Catalunya sigui un estat i així serà el club que el representi”.

Canadell va demanar a més a l’expresident Jan Laporta i al precandidat Víctor Font que pactin per evitar dividir el vot sobiranista: “Demanaria un acord, i no només d’ells dos. Hi ha una certa aproximació i la probabilitat de guanyar anant junts és més clara. Cal cedir per fer una candidatura conjunta”. A més, va dir que “hi ha una candidatura unionista que està treballant. Raó de més per fer una candidatura independentista”. Sobre el vot de censura, va assegurar: “No sintonitzo gens amb tot el que desprèn la junta de Bartomeu i crec que una moció de censura és una bona mesura”.

En aquest sentit, ha afegit que “m’agradaria que qui guanyi representi el Barça que vol el país i que representi Catalunya com es mereix. Això darrerament no ha passat. Cal recuperar allò que havia estat, aquella manera de ser del club que atreia turisme i negocis. Se’n feien molts convidant compradors a la llotja o al Camp Nou. El Barça va més enllà d’un simple esport. Ha estat un dinamitzador de l’economia catalana i hem de recuperar-lo. És el contrari del 2-8 que ha estat un enfonsament d’allò que ha representat el Barça. La seva actual debilitat esportiva i institucional també danya la imatge de Catalunya. Jo no hi entenc, de futbol, però quan es fan tants fitxatges i costen tant, demostra que la gestió és dolenta. No podem donar la imatge que som un país que invertim malament! Això no m’agrada gens”.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,309SeguidorsSeguir