Diumenge, 29 Març 2020

Klopp respon una carta d’un nen de deu anys, fan del Man United

El nen li demanava que el Liverpool "no guanyés tant"

|

Jürgen Klopp, l’entrenador del Liverpool, és una persona ben especial i Daragh Curley, un nen de deu anys i fan del Manchester United, en podrà donar raó. El petit Daragh va escriure un exercici de classe demanant a l’alemany que els Reds no guanyessin tant i ha obtingut. A la carta el nen hi deia:
“Senyor Klopp, El Liverpool està guanyant massa partits. Si en guanyes nou més, tindràs la millor ratxa d’imbatibilitat del futbol anglès. Ara mateix ser fan del United és molt trist. Així que la pròxima vegada que jugui el Liverpool, si us plau, fes que perdi. Hauries de deixar que l’altre equip marqui. Espero haver-lo convençut de no guanyar la Lliga o cap altre partit mai més”.

I Jürgen Klopp (estem convençuts que ell i no pas cap “community manager” dels que “controlen les xarxes” li ha respost en un to i llenguatge adequat, senzill, directe i educatiu:

Publicitat    

Carta de Jürgen Klopp a un nen seguidor del Manchester United

Traducció lliure:
“Estimat Daragh, Abans de res, vull agrair-te que m’hagis escrit. Veig que no em desitges bona sort ni res d’això, però, malgrat tot, sempre és bo rebre notícies d’un jove aficionat al futbol.
Dissortadament, no puc concedir-te el que em demanes, ni tan sols puc triar de fer-ho. Per molt que vulguis que el Liverpool perdi, la meva feina és fer tot el que pugui per ajudar el Liverpool a guanyar, ja que hi ha milions de persones a tot el món que volen que això passi i el que no vull és defraudar-les.

Afortunadament per a tu, hem perdut partits en el passat i en perdrem en el futur perquè així és el futbol. El problema és que quan tens deu anys penses que les coses sempre seran com són ara, però si hi ha alguna cosa que puc dir-te, als meus 52 anys, és que això no és així.

Després de llegir la teva carta, crec que puc dir-te que hi ha una cosa que segur no canviarà: la teva passió pel futbol i pel teu club. El Manchester United té sort de tenir-te com a fan.

Espero que si tenim la sort de guanyar més partits i potser, fins i tot, d’aixecar alguns trofeus més, no estiguis molt decebut, perquè encara que els nostres clubs són grans rivals, també compartim un gran respecte mutu. Això, per a mi, és el més important en el futbol.

Cuida’t i bona sort, Jürgen Klopp”

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,824M'agradaAgradda
2,329SeguidorsSeguir

Opinió