Dimecres, 10 agost 2022

La discòrdia entre els jugadors de l’Espanyol per transformar un penal

El Día Después capta la discussió per ser l'autor del xut, que finalment va sortir de les botes de Raúl de Tomás

|

No passa cada dia que a l’Espanyol li xiulin un penal a favor. El passat dissabte es va estrenar al marcador davant el Granada gràcies a una pena màxima rigurosa, i tot i que no va servir per aconseguir els tres punts, va deixar una curiosa disputa per ser l’autor del llançament. Les càmeres del programa El Día Después, de Movistar+, especialistes en captar aquest tipus de situacions damunt la gespa, ho van enregistrar tot.

Habitualment els penals els pica Marc Roca, però el de la Granada del Penedès no jugava per sanció. Així, Raúl de Tomás, Embarba i Calleri entren en una discussió. Embarba es reivindica amb un “me toca a mi”, mentre De Tomás apartar a Calleri amb un “me estás molestando, hermano”. A tot això el capità, Javi López, va haver d’actuar com a mediador, i Iturraspe consola a Calleri, utilitzant el que sembla una expressió pujada de to. Finalment, RDT, que havia rebut la falta, xuta i transforma el 0-1.
Sigui com sigui, no es pot dir que cap dels protagonistes d’aquesta seqüència s’amagués davant el compromís des dels 11 metres.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,312SeguidorsSeguir