Dilluns, 20 setembre 2021

La Federació Basca de Futbol demana integrar-se a la UEFA i la FIFA

Mentre la Federació Catalana de Futbol segueix pensativa i la Plataforma Pro Seleccions segueix desmobilitzada

|

Els bascos es posen al capdavant

El govern Basc i la Federació Basca de Futbol han viatjat a la seu de la FIFA, a Zuric, per presentar un document on demanen el seu reconeixement com a membre de ple dret del màxim organisme internacional de futbol segons explica Ràdio Euskadi.

També han fet arribar la demanda a la UEFA, l’organisme regulador del futbol europeu, en una estratègia conjunta davant dels dos organismes.

La crisi de la Plataforma Pro Seleccions Catalanes ha desmobilitzat una de les reivindicacions amb més suport ciutadà

Lluny queden les grans mobilitzacions a favor de les seleccions catalanes, i encara recent la tupinada orquestrada pel govern espanyol que va dinamitar el reconeixement de l’hoquei català, la desmobilització és una lamentable realitat. La mateixa web de la Plataforma Pro Seleccions mostra la crisi de l’entitat que necessita una forta empenta i renovació.

“La Federació Basca ha mostrat el seu ferm compromís i total disposició i bona fe per treballar per l’eliminació dels obstacles existents per a una integració pactada entre totes les parts.” És el missatge que han portat davant la seu de la FIFA. Han deixat constància del desig històric del futbol basc de poder competir internacionalment com a selecció

 

 

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,339SeguidorsSeguir

Opinió