Diumenge, 25 setembre 2022

L’advocat de Bartomeu relaciona el Barçagate amb l’1-O

Fuster-Fabra diu que es tractava de saber què es deia al món sobre el Barça "especialment en un moment delicat com va ser l'1 d'octubre del 2017"

|

Volent alliberar el seu client, l’expresident blaugrana Josep Maria Bartomeu, de l’acusació per possibles calúmnies i injúries a Jaume Roures en el marc del Barçagate, l’advocat José María Fuster-Fabra ha declarat, a la sortida del jutjat, que el monitoratge de les xarxes ordenat per la junta de Bartomeu no anava contra ningú sinó que es volia conèixer les tendències d’opinió al món sobre el club blaugrana “especialment en un moment delicat com va ser l’1 d’octubre del 2017”.

Ni Bartomeu ni la seva mà dreta, Jaume Masferrer, han parlat a la sortida de la vista on han hagut de presentar-se per respondre la querella rebuda del fundador del Grup Mediapro, Jaume Roures, per possibles calúmnies i injúries en relació amb el cas Barçagate. Qui ha parlat ha estat l’advocat, José María Fuster-Fabra que, implícitament, ha reconegut que el que preocupava a aquella junta directiva era l’1 d’octubre de 2017 i les conseqüències sobre la imatge del club blaugrana: “Bartomeu mai no va encarregar cap compte de Twitter relatiu a cap persona. No va tenir coneixement dels tuits aportats a la querella fins que va rebre la querella. El meu client no ha comès cap dels delictes que se li imputen. El que es tractava de saber era les tendències que hi havia a tot el món i què es deia sobre el Barça, especialment en un moment delicat com va ser l’1 d’octubre del 2017.”

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,304SeguidorsSeguir