Dijous, 7 juliol 2022

L’AFE insisteix: “El Girona-Barça té un 20% de possibilitats que es jugui a Miami”

El president de l'AFE amenaça amb la vaga de futbolistes si LaLiga no els facilita la informació necessària

|

“El Girona-Barça té un 20% de possibilitats que es jugui a Miami”. Així de contundent s’ha mostrat David Aganzo, president de l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), després de la reunió mantinguda amb el seu homònim de LaLiga, Javier Tebas.

L’AFE no ho té gens clar. Li falta informació i, amb l’obtinguda avui, creu que el duel entre els dos clubs catalans no es pot disputar als Estats Units. Per molts motius, però principalment, per la manca de transparència de l’ens organitzador.

“La informació que ens dona no és l’adequada i s’ha compromès que, en 12 hores, ens la transmetrà. A partir d’aquí, amb la informació que tenim ara, els jugadors no poden anar als Estats Units. Falta tot. A nivell econòmic, de salut, d’horaris de concentracions. Volem un informe real per transmetre-ho als nostres companys”, ha manifestat Aganzo.

A més, el president de l’AFE ha amenaçat, de nou, amb la vaga: “És una eina més i fins que la informació no sigui l’adequada no hi aniran. No descartem, però, que es pugui anar a la vaga.”

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,314SeguidorsSeguir

Opinió