Dissabte, 13 agost 2022

l’Osca acusat de pagar 315.000 euros en metàl·lic per intentar pujar a Primera

No li va servir de res que va perdre el playoff final

|

La Policia Judicial acusa l’Osca C.F. de pagar una prima de 315.000 euros en efectiu a la plantilla del Reus amb l’objectiu que guanyés el Reial Valladolid el 4 de juny de 2017. D’aquesta manera l’Osca accedia al playoff d’ascens a Primera i el Valladolid se’n quedava fora. I així va ser, que el partit va acabar en 2-0.

Segons la documentació intervinguda pels agents, no només van cobrar els jugadors del Reus sinó també uns intermediaris. L’Osca va recórrer a “persones físiques que fan circular quantitats en metàl·lic de manera habitual”. A més d’exfutbolistes, la investigació apunta que el president de club, Agustí Lasaosa, hi va posar 10.000 euros i el metge de l’equip, uns altres 10.000.

En la negociació per obtenir aquests diners es va pactar que, si s’aconseguia l’ascens, la “inversió” els seria retornada més “una quantitat com a contraprestació”.

I tot plegat no va servir de res, que si bé l’Osca va acabar ocupant l’última plaça que donava dret a jugar el play-off d’ascens, va ser derrotat pel Getafe i va ser l’equip madrileny el que va pujar a Primera.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,309SeguidorsSeguir