Dijous, 21 Novembre 2019

Manuel Valls: “El Barça ha d’unir totes les opinions”

L'exprimer ministre francès assegura que "la cursa cap a l'alcaldia de Barcelona és com la Lliga, cal guanyar tots els dies"

|

Manuel Valls Gorina, compositor català, va escriure la lletra del Cant del Barça l’any 1974. Quaranta-cinc anys després, un familiar seu, Manuel Carlos Valls Galfetti, és candidat a l’alcaldia de Barcelona. El que va ser Primer Ministre Francès entre els anys 2014 i 2016 ara opta a ocupar l’Ajuntament de la capital del país sota el paraigües de Ciutadans. Culer de naixement, Manuel Valls atèn a La República Esportiva a la catifa vermella de la Gran Gala de MundoDeportivo per parlar d’una de les seves grans passions: el Barça.

Publicitat    

Vostè és un apassionat del Barça…

Sí que ho sóc. Des de petit anava al “Nou Camp”, al Gamper, amb els meus cosins. El Manuel Valls Gorina, el cosí del meu pare, va escriure la música del Cant del Barça. Per tots aquests motius sempre he estat culer, en els bons i els mals moments. No sóc soci però més d’hora que tard ho seré.

Què vol dir per vostè la frase “el Barça és més que un club”?

El Barça representa una ciutat. Ha representat molt per Barcelona i per Catalunya. Ara representa el futbol i els valors internacionals, sobretot amb jugadors com Messi, que venen de tot el món però són barcelonins i culers.

Quin paper ha de jugar el Barça en el procés?

Jo no sóc dirigent del Barça però l’esport és tolerància i ha d’unir tothom i totes les opinions. Per això crec que el Barça ha de quedar-se com un gran club esportiu.

Optimista de cara a l’alcaldia de Barcelona?

La cursa a l’alcaldia és com una Lliga, s’han de guanyar tots els partits cada dia.

Fent un símil política-esport, quin jugador del Barça seria Manuel Valls?

M’agraden Xavi, Iniesta, Rakitic o Busquets, jugadors que no es veuen molt però toquen tantes pilotes que fan ells el joc.

Publicitat

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,820M'agradaAgradda
2,310SeguidorsSeguir

Més llegides