Diumenge, 25 setembre 2022

Márquez no sortirà al balcó de la Paeria per la pancarta en suport als presos polítics

El pilot de Cervera no podrà saludar el públic local des del balcó de l'Ajuntament degut a que l'alcalde s'ha negat a retirar la pancarta en suport als presos polítics, tal i com reclamaven els patrocinadors

|

La gran festa que Cervera té preparada per homenatjar el cinc vegades campió del món de MotoGP, Marc Márquez, no tindrà el final esperat. Definitivament, el pilot català no sortirà al balcó de la Paeria, tal i com estava previst, degut a la negativa de l’alcalde Ramon Royes de retirar la pancarta en suport als presos polítics.

Ara bé, la petició de retirada no ha estat feta pel mateix Márquez. A qui molesta la presència de la lona és a alguns dels seus patrocinadors, que s’han negat en rodó a vincular la seva marca i la festa del pilot a una reivindicació política, tal i com ha publicat el diari Segre.

La capital de la Segarra gaudirà, aquest dissabte, d’una gran celebració. A les 12:30, Márquez tindrà la recepció protocol·lària a la Paeria. A les 17 hores, coincidint amb una roda de premsa amb la presència del pilot, s’iniciarà un concert a la plaça Pius XII, que s’enllaçarà amb la rua que començarà a la plaça Universitat i que finalitzarà a la mateixa plaça Pius XII, on es faran els parlaments.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,304SeguidorsSeguir