Dijous, 7 juliol 2022

Mr. Chen admet el fracàs i demana perdó als seguidors de l’Espanyol

"Hem de realitzar una profunda autocrítica i reflexió"

|

L’Espanyol ha difòs un vídeo amb les primeres reaccions del seu president, Chen Yanseng, després que els blancs-i-blaus consumessin el descens a Segona Divisió. Des de la Xina, Chen s’ha adreçat als seguidors pericos per demanar perdó i assumir que “la major responsabilitat del mal resultat esportiu d’aquesta temporada és meva. Per això vull expressar les meves sinceres i profundes disculpes cap a l’afició i els seguidors que donen suport i es preocupen per l’equip”.

El propietari del club, apunta que “hem de realitzar una profunda autocrítica i reflexió” i afegeix que “a través dels esforços incessants i del treball dur el club tornarà a la màxima categoria, el lloc on per història mereix estar”.

Per últim, ha assegurat que l’Espanyol disposa d’una bona situació financera “uns grans actius com són un estadi modern, una Ciutat esportiva, un gran futbol base i sobretot el nostre millor actiu, la nostra afició que serà determinant per tornar a aconseguir èxits. ‘Aquells que vulguin fer un salt han d’ajupir-se primer’; l’experiència del passat serà el tresor més valuós del club.”

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,314SeguidorsSeguir

Opinió