Dissabte, 13 agost 2022

Els mitjans espanyols malden per blanquejar la Supercopa

El Diari Marca va fer una portada difícil d'empassar

|

Per fi s’ha acabat aquest malson de la Supercopa d’Espanya a l’Aràbia Saudita. Llàstima que està signat per seguir, al menys, la temporada que ve. A la final hi van arribat els dos equips “convidats”, que no eren ni el campió de copa (València) ni el de la lliga (Barça), oferint un insuls espectacle culminat per la lloança a una jugada antiesportiva quan Fede Valverde escombra Morata, que anava de dret a porteria, i resulta que el jugador blanc s’endú el MVP del matx. Meravellós!

En l’altre àmbit de les diferents cròniques que s’han fet, el de la situació del país “amfitrió” primer va haver-n’hi de sorpresa i denúncia, però, sorprenentment, les informacions van virar cap al blanqueig del règim saudita i intentant la normalització de l’esdeveniment.

Lamentem constatar una peça de TV3 en la què es feia lloança de “com han canviat les coses al país en poc temps” i el màxim de la lleugeresa en tractar de donar aparença de normalitat és la següent portada del Diario Marca que ha fet que les xarxes explotessin. Vostès mateixos

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,309SeguidorsSeguir