Diumenge, 25 setembre 2022

Oriol Mitjà s’incorpora als serveis mèdics del FC Barcelona

Xavi Hernàndez no vol deixar cap tema fora de control i ara mateix la prioritat són els positius de Covid

|

La Covid-19 s’està acarnissant amb l’esport professional i, per desig exprés d’en Xavi Hernàndez, el club blaugrana ha incorporat el Dr. Oriol Mitjà a l’equip mèdic de l’entitat, fent tàndem amb el recentment recuperat Dr. Ricard Pruna. “Hem de cobrir-nos en tots els aspectes i, si amb en Ricard tenim cobert el tema físic i de recuperació de lesions, ara amb l’Oriol també estem coberts en la part epidemiològica”, ha manifestat exultant en Xavi, que té una antiga amistat amb el reconegut epidemiòleg de quan els dos van coincidir a la Masia.

ORIOL MITJÀ, BLAUGRANA DE SOCA-REL I PROMESA FRUSTRADA
El Doctor Oriol Mitjà és soci del Barça des de ben petit quan el seu avi l’en va fer només en néixer i poca gent sap que ha passat per la Masia jugant en el mateix equip que Xavi. Ambdós són de la mateixa promoció, la fornada del 1980. Xavi és nascut el 26 de gener del 80 i el doctor és del 23 de juny del mateix any. Ambdós tenen quaranta-un anys i han mantingut una amistat fora dels focus mediàtics. Oriol Mitjà, com el seu nom indica, jugava al mig del camp i en els equips aleví A i B van ser notòries les jugades que trenaven els dos, Xavi i Mitjà, com a doble pivot, i els gols que junts van forjar fins que l’aleshores promesa blaugrana va contraure una estranya malaltia, de la qual n’està totalment recuperat, però que va fer que canviés l’esport per abraçar la nova vocació d’investigador mèdic.

CASOS DE COVID A LA PLANTILLA I MÈTODES EXPERIMENTALS
Semblantment com està passant amb altres equips, la Covid amenaça el Barça i ja s’ha comunicat els primers casos positius a la primera plantilla blaugrana, els de Clement Lenglet, Dani Alves i Jordi Alba, que així seran els primers que passaran a ser tractats pel Dr. Mitjà: “Ara mateix el primordial és evitar els positius de Covid i, de produir-se, assegurar-nos que els jugadors respectin una quarantena estricta.” Així els tres jugadors afectats has quedat confinat als soterranis de les oficines centrals del Barça on el Dr. Mitjà ha habilitat un espai esterilitzat d’urgència. “Potser ara tindré l’ocasió propícia de dur a la pràctica uns tractaments experimentals amb els quals fa temps que hi treballo, però que no van agradar a l’anterior consellera, l’Alba Vergés”.

CONTRACTE MILIONARI
Amb el vistiplau del Doctor Pruna, el de Terrassa va contactar amb el doctor Mitjà, que estava de retorn a Papua-Nova Guinea, i el d’Arenys de Munt ha acceptat la proposta sense ni pensar-s’ho: “Sempre ha estat el meu somni reincorporar-me al Barça i aquesta oportunitat de formar part del directori mèdic del club, a més amb el meu amic Xavi d’entrenador, era un tren que no podia deixar passar”. Les negociacions han estat rapidíssimes i el doctor, que havia estat temptat per altres equips com ara el Real Madrid, que en té un munt de positius tant en el futbol com en el bàsquet, ha estat blindat amb una clàusula de rescissió de 700 milions d’Euros.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,304SeguidorsSeguir