Dimecres, 10 agost 2022

Piqué en té per quatre mesos com a mínim i Roberto per dos

El central té un un esquinç de grau tres al lligament lateral intern i afectació al lligament creuat anterior i el migcampista un trencament al recte femoral

|

Els temps de recuperació de Gerard Piqué i Sergi Roberto, després del desafortunat partit a Madrid davant de l’Atlético són considerables, especialment en el cas del central.

El FC Barcelona ha comunicat que Piqué té un esquinç de grau tres al lligament lateral intern del genoll dret, a més de tenir també afectat el lligament creuat anterior. No s’ha fixat un temps precís de recuperació perquè hi ha més d’una opció, però en cap cas no baixarà de quatre mesos,

En el cas de Roberto, es tracta d’un trencament al recte femoral de la cuixa dreta pel que es compta amb dos mesos d’inactivitat.

De quatre centrals, a solament un, Lenglet. Araujo encara està lesioonat i, en paraules de Koeman no estarà a punt, segur, pel dimarts per anar a Kiev, i molt probablement, tampoc dissabte. I d’Umtiti, ni en parla, com si no hi fos. La nòmina de centrecampistes està més nodrida, però a la plantilla no hi ha ningú tan polivalent com Roberto i la seva presència al camp dona moltes opcions a Koeman, opcions que per un temps no tindrà.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,311SeguidorsSeguir