Dissabte, 13 agost 2022

Rosell demanda l’Estat per haver-li robat “dos anys de vida”

"Em conformo amb guanyar, ni que sigui per 1 €"

|

En una entrevista en profunditat amb Jordi Évole Rosell ha repassat el seu periple judicial i a la presó que es basa en l’afirmació que “estic convençut que ser president del Barça ha estat clau”. “Quan em presento a l’Barça, immediatament ho vaig declarar tot perquè algú em va dir: ‘Sandro, quan siguis president de Barça, aniran a per tu’. I així va ser: abans de ser president tenia 0 intervencions de l’agència tributària i després, 72.”

“Tot el que vaig fer amb la Federació Brasilera de Futbol és totalment legal, demostrat, lícit i amb èxit empresarial. Els diners estava declarat a la hisenda pública espanyola. Com pot ser que el cas comenci onze anys més tard i sense denúncia particular?”

A la presó, Rosell va coincidir amb alguns polítics presos catalans, i en les seves declaracions, va deixar una visió una mica confusa de la seva visió sobre la independència de Catalunya: “Si hi hagués un referèndum per la independència, jo votaria que sí, però me n’aniria a casa. Si el resultat final és que sí, jo me’n vaig de Catalunya. Si el resultat final és que no, em quedo a Catalunya. Sóc o no sóc? Així és com jo penso … Una cosa és el que fa el cor i una altra és el que fa el cap. Jo faria això. No sé la resposta. No sé si a Catalunya no li aniria bé o a mi no me n’aniria bé. ”

“Ara el que vull és guanyar la demanda que he posat a l’estat, ni que sigui per 1 € i ser un paio normal i corrent que passeja pel carrer sense que ningú no em digui res.”

NOTÍCIES

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,309SeguidorsSeguir