Dilluns, 26 setembre 2022

Rubiales proposa un model exprés per acabar la Segona B: ‘play off’ a partit únic i sense descensos

Es busca una fórmula que serveixi per a tot el futbol no professional, de 2a B en avall, i també per al futbol femení i el futbol sala

|

La problemàtica de la primera divisió i de la segona A, considerades professionals, no serà aplicable a les categories inferiors, segona B inclosa, que es mou en un àmbit a cavall entre el professionalisme i l’amateur. Serà la categoria de més difícil encaix ja que la RFEF busca una fórmula única per acabar la temporada aplicable a tothom excepte les dues primeres categories del futbol estatal.

Luís Rubiales ha enviat una carta als seus homòlegs de les federacions territorials on s’hi expressa: «En el sondeig a tots els col·lectius de el futbol es plantejarà donar per finalitzada la competició regular mitjançant un mecanisme exprés plantejat a través d’un model uniforme a tot el futbol no professional espanyol dut a terme de la mateixa manera en totes les comunitats autònomes». «Es desenvoluparia un mecanisme exprés d’ascensos mitjançant un sistema de ‘play off’ a partit únic, a ser possible amb sistema de concentració, per tal de garantir, al menys, el mateix nombre d’ascensos que estava previst en l’inici de la competició ».

En aquesta situació excepcional, no hi hauria descensos en la present temporada. En aquest sentit, es treballarien els mecanismes oportuns per incrementar el nombre d’equips per grup o creació de nous grups amb una vigència màxima de tres o quatre temporades fins que s’emprengui de manera planificada la pertinent reestructuració que esdevingui elit les competicions no professionals mitjançant un equilibri econòmic sostenible i adequat.

Aquestes actuacions es durien a terme a Segona B, Tercera, en les competicions d’àmbit estatal de el futbol femení i futbol sala així com en totes les competicions estatals de la categoria juvenil.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,302SeguidorsSeguir