Dissabte, 13 agost 2022

Sergio Ramos s’escapa d’un deute fent ús de la dació en pagament

Se'n surt d'un mal negoci immobiliari cancel·lant el deute amb el lliurament de l'actiu sobre el qual penjava el préstec i no amb diners

|

El fons d’inversió nord-americà Blackstone ha pactat la dació en pagament d’uns terrenys a Els Berrocales, Madrid, que eren propietat del jugador del Reial Madrid, Sergio Ramos segons informa el diari Cinco Días. Ras i curt, Blackstone es queda amb els terrenys i Ramos amb un pam de nas, però evitant mals majors, en una dubtosa pràctica que possiblement no se li permetria a la majoria com, sense anar més lluny, en casos de desnonament.

El capità blanc va invertir en un terreny de fins a 500.000 metres quadrats en una zona on s’hi volien fer 22.000 habitatges. El pla urbanístic municipal, però, ha patit diferents retards i, en no arrencar, el negoci no va poder encara un préstec hipotecari de 35 milions d’euros.

A més, el deute va anar passant per diferents masn. Primer el va assumir el Banc Pastor, que va ser absorbit pel Santander, que, més endavant, el va traspassar a Blackstone i ha estat davant d’aquest creditor que Sergio Ramos ha aconseguit desampallegar-se del deute retornant els terrenys i, per tant, sense cap altre pagament.

Cinco Días afegeix que l’entorn del jugador ho nega i que Ramos ja havia pagat el deute al Santander per després vendre el terreny a quatre immboliàries. Preguntades per Cinco Días, aquestes empreses negen l’operació i, indagada la propietat actual del sòl, ara està a nom d’Inversions Immobiliàries Canvives, una filial de Blackstone i el Banc Santander.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,309SeguidorsSeguir