Dijous, 7 juliol 2022

Tebas duu el Girona-Barça de Miami als tribunals

El president de LaLiga no es dona per vençut i lluitarà fins el final per dur el derbi català en terres nord-americanes

|

La guerra entre LaLiga i la Reial Federació Espanyola de Futbol no cessa. Ni en l’època d’Ángel María Villar, en la qual els punyals volaven d’una banda a l’altra, ni en l’actual etapa de Luís Rubiales al capdavant de la RFEF, en una mala relació accentuada pel Girona-Barça de Miami, hi ha hagut una relació cordial entre els presidents. Amb un denominador comú: Javier Tebas.

El màxim responsable de LaLiga, que va arribar a un acord de manera unilateral amb l’empresa americana Relevent per tal de dur un partit de la competició domèstica als Estats Units, ara ha iniciat tràmits legals per tal que els tribunals li donin la raó i el partit entre els dos clubs catalans es disputi en terres nord-americanes.

“La Federació encara no ens ha respost ni sí ni no. Nosaltres ja hem iniciat els tràmits legals corresponents per reclamar on correspongui. No diré on, però nosaltres ja estem en òrgans tercers per decidir. Creiem que tenim dret que es pugui jugar a Miami”, ha explicat després de l’Assemblea General de LaLiga.

I ha insistit: “Ja sabíem que hauríem d’arribar a reclamar-ho en els tribunals. No és nou, hem esperat a tenir les proves del que s’està dient. Crec que fins a la primera setmana de desembre tenim possibilitats que ens donin la raó.”

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,314SeguidorsSeguir

Opinió