Dimecres, 10 agost 2022

Tsunami aconsegueix mantenir el misteri sobre què passarà aquesta tarda

Tothom especula, tothom en parla, però Tsunami ha aconseguit que no hi hagi filtracions

|

Avui és un dia en què es fa difícil seguir tots els mitjans, que tothom hi diu la seva sobre el Barça-Madrid. Per a nosaltres la notícia, ara mateix, és que no hi ha més notícia que el rellotge que va avançant i que Tsunami Democràtic està aconseguint mantenir el secretisme fins a darrera hora.

Es parla de què si s’entraran pilotes inflables per a llençar-les al camp “en un momento dado“, que diria en Cruyff i, fins i tot el conseller Buch se n’ha fet ressò quan ha dit que “no es podran entrar pancartes grans que es puguin cremar però no hi veig cap risc en un nen amb una pilota inflable”.

La periodista de La Vanguardia, Maika Navarro, que és qui publica aquesta opció de les pilotes inflables, ha dit a RAC1 que a ella li seria fàcil entrar al camp amb una pilota amagada a les calces, entenem que desinflada.

I demostrant que Tsunami és tothom i que, per tant, tota iniciativa és benvinguda, Tsunami ha tuitat:

En tot cas, Buch ha remarcat que són els Mossos i els agents de seguretat els que establiran el que es pot entrar i el que no, en funció del risc que representi per als assistents. Doncs potser haurà de vigilar els que aniran prop del camp no a manifestar-se sinó a intentar buscar brega. S’ha divulgat el següent cartell:


El conseller ha remarcat que caldrà “fer conviure” el partit amb la mobilització i esperem que els seus efectius no s’equivoquin a l’hora de neutralitzar els esvalotadors.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,311SeguidorsSeguir