Dijous, 7 juliol 2022

Esport3 posa el logo de la discoteca Pacha en el lloc de l’escut de l’UE Eivissa

Fem l'exercici invers i posem, en lloc de l'escut del Barça, un plat de botifarra amb seques

|

És una llàstima que una iniciativa, possiblement lúdica, es converteixi en un fet una mica vergonyós. Com a periodistes, solament pensant que es volia fer una gràcia, podem explicar-nos la increïble iniciativa del programa “El Club de la Mitjanit” de posar les cireres de la discoteca Pacha en lloc de l’escut de l’UE Eivissa. El to del programa té un biaix distès i divertit en el tracte dels temes esportius, però aquesta vegada, la veritat, no han estat encertats.

En saber l’aparellament de l’UE Eivissa i el Barça tothom va informar-se una mica sobre el club balear: escut, colors, història… i a la nostra redacció vàrem combinar aquesta recerca amb l’alegria i la il·lusió per aquest matx, que representa l’essència màxima de la copa, que el Barça es desplaci a un camp de segona B, que molt rarament el rebrà, i molt especialment contents que fos a Eivissa on segur que hi ha molts barcelonistes.

La indignació a Eivissa en veure el seu escut substituït per le cireres de la discoteca Pachá és perfectament comprensible i més si no coneixen el tarannà del programa d’esports de TV3 i tant el president del club, Amadeo Salvo com l’alcalde de la ciutat, Rafael Ruiz ho han denunciat.

L’exercici invers sempre va bé per veure que l’efecte jocós que es buscava aquest cop no ha reixit, i recollim el suggeriment del president del club illenc de posar en el en lloc de l’escut blaugrana un plat de botifarra amb seques, amb el benentès que la juguesca, no hi té res a veure amb el Barça sinó amb Esports 3.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,314SeguidorsSeguir

Opinió