Dilluns, 26 setembre 2022

Vexació a joves esportistes catalans al mundial de bike trial celebrat a Cantàbria

C's i Vox se'n surten i fa callar Els Segadors del Mundial de Biketrial a Reinosa

|

Quan diumenge, a la cerimònia inaugural del mundial de bike trial, a Reinosa (Cantàbria) van sonar els himnes d’Espanya i de Catalunya amb la presentació de les dues delegacions, que hi participen com a federacions separades com des de fa tretze anys, va esclatar la “indignació”, primer de Ciudadanos i després de tota la corrua intolerant denunciant que no es podia donar “tracte igualitari” a les dues delegacions.

Semblava que es tractaria d’una enèsima rebequeria i que seria foc d’encenalls, especialment amb la resposta del consistori càntabre, seu de la competició, però el tema ha arribat al parlament de Cantàbria i hi ha hagut diversos pronunciaments, inclòs el del govern que presideix Miguel Ángel Revilla.

I la realitat ha estat que, en l’entrega de premis, quan els esportistes catalans han pujat al podi com a guanyadors, a diferència de les altres delegacions, no ha sonat l’himne nacional de Catalunya i han estat els catalans assistents que han cantat Els Segadors.

El bike trial va iniciar-se amb força a Catalunya i des de l’inici es va mantenir la presència i convivència de les dues delegacions, Catalunya i Espanya, fins al punt que, malgrat ser dues federacions, els càrrecs directius d’ambdues són les mateixes persones. Fins aquest mundial, mai no hi havia hagut cap incidència demostrant, un cop més, que solament és a l’Estat Espanyol on la intolerància acaba regnant.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,302SeguidorsSeguir