Dimecres, 6 juliol 2022

A Suárez li van “xivar” les preguntes de l’examen d’italià

La policia italiana investiga el FC Barcelona per filtrar-li les preguntes per obtenir el passaport

|

Ara que sabem que Luís Suárez ja és fora de la disciplina blaugrana, al club li cau un altre afer: la policia creu que el Barça està al darrere de la filtració de les preguntes que el davanter uruguaià havia de respondre a l’examen per obtenir el passaport italià. Més d’un ja havia comentat que, si en sis anys no havia dit ni una paraula en català, com era possible que per inspiració divina ara es posés a parlar italià?

L’enrevessat futur de Luis Suárez incorpora avui un nou capítol. El davanter uruguaià no només no té clar el seu destí, sinó que ara la policia italiana ha obert una investigació en considerar que li van ser filtrades les preguntes de l’examen a què es va sotmetre la setmana passada per obtenir el passaport de país transalpí.

Segons un comunicat de la policia italiana: “Van sorgir irregularitats en la prova de certificació de llengua, feta el 17 de setembre, indispensable per a l’obtenció de la ciutadania italiana. De les activitats investigades es desprèn que els temes abordats per l’examen van ser prèviament consensuats amb el candidat i que la puntuació relativa se li va atribuir fins i tot abans de la realització de la prova.”

El diari esportiu La Gazzetta dello Sport va una mica més enlà i revela l’enregistrament d’alguns comentaris recollits pels policies: “Guanya 10 milions, ha de passar l’examen”; “Però si no pot conjugar els verbs i només parla en infinitiu!”; “Digues-me quina nota dono i llest”; “Si no aprova ens fiquen una bomba”; “L’hem preparat bé, està memoritzant part de l’examen”, diuen alguns dels responsables en l’examen.

Esportivament, tot això és irrelevant, ja que el destí de l’uruguaià ja no és la Juventus. Tampoc no se sap si serà l’Atlético de Madrid, que els matalassers han d’alleugerir abans la plantilla i el Barça, per la seva banda, ho vol impedir.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,314SeguidorsSeguir

Opinió