Dimecres, 1 Abril 2020

Abelardo, amb el dret a decidir dels catalans

"Catalunya, el País Basc o Astúries tenen llibertat per votar si volen ser independents o no"

|

El ‘Pitu’ Abelardo és des d’avui el flamant entrenador de l’Espanyol, on intentarà salvar la categoria. D’aquesta manera l’asturià torna a estar vinculat laboralment a Catalunya després d’haver vestit la samarreta del Barça durant 8 temporades. Una etapa on va conèixer de prop la realitat del país, fins al punt que el 2015 va defensar el dret a decidir dels catalans en una entrevista a la televisió d’Astúries.

Abelardo va reconèixer aleshores “Jo em considero molt asturià i tots podem tenir la llibertat de decidir el què volem, sempre dins d’un respecte. Si un poble com Catalunya té la seva idea de votar, per què no pot tenir el dret? Catalunya, el País Basc o Astúries tenen llibertat per votar si volen ser independents o no”, va dir.

Publicitat    

El Pitu també va mostrar el seu suport a la llengua catalana “Quan vivia a Catalunya també mirava TV3. Allà la gent et parla en català, però si els preguntes en castellà, et responen en castellà. És normal que parlin en català, és la seva llengua”. “Molts catalans van anar a la presó per parlar en català. I això també es tradueix en el futbol, en tota la societat catalana”, va apuntar.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,828M'agradaAgradda
2,333SeguidorsSeguir

Opinió