Dimarts, 31 Març 2020

Alcalde de Bèrgam: “L’Atalanta-València va ser un focus d’infecció”

El matx es va celebrar a San Siro, a Milà, justament per tenir més aforament

|

Quan s´és vist, tot és més fàcil i ara que sabem els temps del covid-19: els primers dies assimptomàtics però ja amb capacitat d’encomanar; el temps d’infecció efectiva, uns deu dies; i el temps posterior, ja recuperats, però encara amb capacitat de propagar el virus, tothom mira enrere i es pregunta: què estava fent jo fa catorze o quinze dies?

Doncs l’alcalde de Bèrgam, Giorgio Gori, que li ha vist el cul i ara li es facil dir si és mascle o femella, ha carregat fort contra el partit Atalanta-València del 19 de febrer a San Siro: “Allò va ser una bomba biològica, tots els 40.000 aficionats que hi van anar es van infectar”. Així, Gori assenyala com a culpables de la crítica situació del seu municiì a tot aquell que va permetre la disputa de l’Atalanta-València de Champions League.

Publicitat    

El matx es va celebrar a San Siro, a Milà, a 53 kilòmetres de Bèrgam, per aprofitar l’aforament de 80.000 localitats, molt per sobre de les 24.300 que disposa l’estadi Atleti Azzurri de Bèrgam, on habitualment juga l’Atalanta com a local.

Una dada irrefutable són els tres positius per coronavirus de tres jugadors del València, Garay, Gayà i Mangala, malgrat que el club reconeix que n’hi ha més però que no n’ha divulgat els noms.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,826M'agradaAgradda
2,329SeguidorsSeguir

Opinió