Diumenge, 15 Desembre 2019

Amistós del Barça a Cartagena en solidaritat als damnificats pels aiguats del setembre

Hi ha expectació de com serà rebut l'equip blaugrana a la regió on VOX ha guanyat el 10-O

|

A la recent presentació del quart equipament del Barça, groga i quadribarrada, s’insistia en la història i els valors del club. A les xarxes socials, gairebé immediatament, no han estat poques les reaccions contràries tan del disseny de la samarreta com del vídeo de presentació (amb Sergi Roberto de “model”) dient que aquests valors eren solament façana.

Publicitat    

Doncs el Barça respon passant de la teoria als fets i es desplaça a Cartagena per a jugar-hi un partit, els beneficis del qual aniran als damnificats dels aiguats allà soferts entre els dies 12 i 16 de setembre. El darrer partit entre el Barça i el Cartagena va ser en uns setzens de final de la Copa de la temporada 2013/14.

Fa molt, doncs, que els blaugranes no viatgen a la regió autònoma de Múrcia i tots sabem qui ha quedat primer a les eleccions de diumenge a Múrcia: la ultradreta de VOX. Malgrat sembli mentida, és el mateix president del Cartagena qui ha demanat “no pitar al Barça”. Com acostuma a passar, intentant arreglar-ho l’ha espifiada més: “Sería estúpido, vienen por solidaridad”.

Ho sabrem aquesta tarda a les 19 h.

Publicitat  

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,819M'agradaAgradda
2,311SeguidorsSeguir

Més llegides