Dilluns, 4 juliol 2022

Barça: tot en l’aire, ni dimissió ni data per a la votació

Bartomeu: "No hi ha motius per dimitir, el que hi ha és molta responsabilitat" / Jordi Farré: "És un intent desesperat per retardar la votació"

|

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a la sortida de la reunió de la junta directiva del club no només va deixar clar que no hi hauria dimissions entre els directius del club sinó que la junta està “perplexa” que es decreti un estat d’alarma i es demani el teletreball i, en canvi, “el Barça hagi d’exposar 300 treballadors per fer el vot de censura”.

Així doncs, el club xuta la pilota endavant i ha ajornat qualsevol decisió respecte a possibles dimissions a la junta directiva i la celebració del vot de censura fins que el Procicat es pronunciï i respongui la darrera proposta que és la de traslladar la proposta de votar en un sol dia al Camp Nou. Tot el que s’havia apuntat de votar en dos dies i en múltiples seus arreu del territori ha caigut. Resumint, ni una cosa ni l’altra: “No hi ha motius per dimitir, el que hi ha és molta responsabilitat i esperarem la resposta formal de la Generalitat. Un cop rebuda, ens tornarem a reunir.” “Tot el que avui s’ha parlat i decidit és unànime.”

Jordi Farré respon Bartomeu
L’impulsor de la moció de censura, Jordi Farré, immediatament ha respost el posicionament de la junta: “La carta a la Generalitat és un intent desesperat per retardar la votació” “no hi ha cap impediment legal ni sanitari per votar l’1 i 2 de novembre i emprendrem accions legals si no es compleixen els terminis estatutaris”

En relació amb la designació del Camp Nou com a seu única del vot de censura, Farré té clar que “la votació en diverses seus s’hauria pogut portar a terme molt abans. Dir ara que no tenen temps material per posar-la en pràctica és una excusa indigna per a un club tan gran com el nostre, amb tants recursos humans i econòmics”.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,316SeguidorsSeguir

Opinió