Dijous, 7 juliol 2022

Confirmat: La Champions a Portugal, la Champions femenina al País Basc i L’Euroleague a Alemanya

Les tres competicions en format de quarts, semifinals i final a partit únic, un cop es resolguin les tornades de vuitens pendents

|

Es confirma el que La República esportiva havia ja avançat i la Champions es concentra a Portugal des del 12 d’agost fins a la final el dia 23, i els vuitens de finals pendents es jugaran els dies 7 i 8 d’agost. Una d’aquestes tornades és la del Barça-Nàpols i encara queda el dubte si aquestes tornades es jugaran als estadis que corresponen, en el cas del Barça al Camp Nou, o si ja s’haurà anat a Portugal i es farà tot allà. Aquest és el punt més complicat de totes les decisions preses i s’ha ajornat.

Altres coses a decidir a la reunió de la UEFA convocada per aquest dimecres eren les finalitzacions de la segona competició, L’Europa League, es concentra a Alemanya i la Champions Femenina que marxa al País Basc.

El detall d’aquesta Champions express, un cop resolts les tornades pendents dels vuitens, entre les quals el Barça-Nàpols del 8 d’agost, és que els quarts de finals seran, sempre a partit únic, entre el 12 i el 23 d’agost a l’estadi Jose Alvalade de Lisboa. Del 12 al 15 d’agost es farien els quarts de final, el 18 i el 19 les semifinals, i la gran final es farà el 23 d’agost. Tots els partits es jugaran a les nou del vespre.

Istanbul, que havia d’acollir la final d’aquest 2020, serà finalment la seu de l’edició del 2021.

La competició femenina serà a Bilbao i Sant Sebastià en format de final a 8. Es disputarà entre el 21 i el 30 d’agost amb la final a Sant Sebastià.

Pel que fa a l’Europa League, la solució és calcada: els partits de vuitens de final pendents es disputaran la setmana del 4 d’agost, i del 10 al 21 d’agost hi haurà un minitorneig a Alemanya amb quarts, semifinals i final a partit únic. Els partits es jugaran a Duisburg, Gelsenkirchen, Düsseldorf i Colònia, que seria la seu de la final.

 

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,314SeguidorsSeguir

Opinió