Diumenge, 29 maig 2022

CSD, RFEF i la Lliga pacten la venda dels drets audiovisuals i s’ho reparteixen

La Federació es queda amb els drets de la 2a B, el futbol femení i el futbol sala

|

L’esport solament està actiu als despatxos i aquest dissabte es va produir una cimera entre Irene Lozano, presidenta de l’CSD, al costat de Luis Rubiales, de la RFEF, i Javier Tebas, de La Lliga amb el punt més destacat dels drets audiovisuals.

Rubiales, que fins ara solament gestionava els drets de la Copa del Rei i de la Supercopa (i d’aquí totes les iniciatives d’impulsar aquestes competicions canviant-ne el format o desplaçant-les on paguessin millor) ara també gestionarà els drets audiovisuals dels partits de Segona B i categories inferiors de les competicions no professionals, així com els del futbol femení i el futbol sala, a més d’un redactat genèric sobre la “resta de competicions d’àmbit estatal que organitzi la Federació”.

Els pas dels drets audiovisuals del futbol sala a la federació es produirà en 2024, quan expiri el contracte del Futbol Sala amb La Lliga i el mateix passarà amb el futbol femení que encara té tres anys més de contracte amb Mediapro. Aquests canvis s’han de vehicular via Decret Llei i, per tant, s’hauran de ratificar en un Consell de Ministres.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,320SeguidorsSeguir

Opinió