Diumenge, 29 maig 2022

Dembélé KO per tota la temporada

Les proves fetes aquest dimarts confirmen les pitjors sospites

|

Dembélé va retirar-se de l’entrenament, va dir-se, per precaució, però la veritat que s’ha desvelat és devastadora: l’extrem francès es troba lesionat de nou amb un temps de recuperació ara mateix incert però que ben segur el deixa fora el que queda de temporada. Això és el que es desprèn de les proves mèdiques efectuades aquest dimarts. En concret s’ha revelat que Ousmane té un trencament complet del tendó proximal del bíceps femoral dret. L’extrem francès s’ha perdut 63 partits oficials des que va fitxar pel Barcelona i la xifra seguirà augmentant.

El club ho ha comunicat amb el següent tuit:

Quique Setién, que ha deixat marxar Carles Pérez i Abel Ruiz, dos davanters encara del filial però amb projecció cap al primer equip (sobretot Carles Pérez) i que s’ha trobat que el fitxatge “estrella” del mercat d’hivern (Trincao) no arribarà fins al juny, s’ha quedat en quadre en la línia atacant. Per ser estrictes només hi té dos jugadors: Messi i Griezmann, que Ansu Fati no té fitxa del primer equip.

Setién, en recents declaracions que recollíem, assegurava agradar-li més tenir una plantilla curta i va dir que Dembélé seria el reforç en aquesta segona part de temporada. Curta pot estar bé, però ínfima, no!

Tot i trobar-nos ara fora de temps de fitxatges, el Barça tindria una opció que es recull en el Reglament de la RFEF i en el de la Lliga, que diu: “Autoritzar-excepcionalment l’expedició de llicència fora dels períodes reglamentaris quan un futbolista de la plantilla causi baixa per malaltia o lesió que porti amb si un període d’inactivitat per temps superior a cinc mesos, això sempre que la inscripció de l’ futbolista substitut no requereixi l’expedició de Certificat de transferència internacional “. Caldria aportar documentació acreditativa de que, efectivament, Dembélé serà baixa per aquests més de cinc mesos. Aquesta opció, però, solament seria per a les competicions domèstiques i no per a la Champions.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,320SeguidorsSeguir

Opinió