Dissabte, 13 agost 2022

Dimiteixen sis membres de la junta del Barça

Emili Rousaud, Silvio Elías, Jordi Calsamiglia, Josep Pont, Maria Teixidor i Enrique Tombas demanen eleccions el més aviat possible

|

El millor redactat de la notícia és la carta, presentada davant de notari i signada pels sis directius dimissionaris, dos d’ells vicepresidents, en la que expliquen amb diàfana claredat els motius que els han dut a fer aquest pas.

TEXT DE LA CARTA DE DIMISSIÓ
“Per la present volem comunicar que els directius sotasignats hem traslladat a President Bartomeu la nostra decisió de dimitir de manera irrevocable de la nostra condició de directius del FC Barcelona. Hem arribat a aquest punt en no veure’ns capaços de revertir els criteris i les formes de gestió de club davant els importants reptes de futur i, especialment, a partir del nou escenari post pandèmia.

Hem de remarcar també el nostre desencís pel desafortunat episodi de les xarxes socials, conegut com ‘Barçagate’, del qual vam ser coneixedors a través de la premsa. Demanem aquí que d’una vegada es presenti el resultat de l’auditoria encarregada a PWC, que se’n depurin responsabilitats i es produeixi l’eventual rescabalament patrimonial que correspongui.

Com a últim servei al nostre club, recomanem que tan aviat com les circumstàncies ho permetin es convoquin eleccions que permetin, amb tota l'”autoritas”, gestionar el club de la millor manera possible davant dels importants reptes de futur més immediat.

Finalment, però no menys important, volem tenir un reconeixement i un agraïment molt especial als nostres companys de Junta Directiva que han dedicat i dediquen les seves millors energies i esforços pel bé del nostre estimat Futbol Club Barcelona. També agrair als executius i als empleats del Club el seu suport i excel·lent treball durant aquest temps en el qual hem tingut l’honor de servir al nostre estimat Barça.”

Una forta abraçada a tots
VISCA EL BARÇA

Emili Rousaud i Parés, Enric Tombas i Navarro, Maria Teixidor i Jufresa, Silvio Elías i Marimón, Josep Pont i Amenós, Jordi Calsamiglia i Blancafort

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,309SeguidorsSeguir