Dimarts, 16 agost 2022

[VÍDEO] Djokovic expulsat del US Open per llençar una pilota a un jutge de línia

El seu rival, Pablo Carreño passa de ronda i es planta a quarts de final

|

Novak Djokovic ha estat desqualificat al US Open per llençar-li una bola a una jutgessa de línia, just acabat un punt, sense la pilota en joc. Si amb l’acció mateixa, de clara desconsideració, ja se l’hagués pogut advertir, el fet que la pilotada hagi impactat al cap de la jutgessa ho ha empitjorat i els jutges han aplicat el reglament i han expulsat el serbi del torneig.

És evident que Djokovic no té cap intenció de fer-li mal a la jutgessa i en veure que la seva pilota li va al cap reacciona de seguida i s’hi acosta, sense que això hagi servit per evitar la duríssima sanció. El seu rival, Pablo Carreño, es classifica per als quarts de final.

Això és el que diu l’ATP sobre el tipus d’infracció comesa per Djokovic:
Els jugadors no han de colpejar, expulsar o llançar violenta, perillosament o amb ira una pilota de tennis mentre estigui a la pista, excepte durant un punt d’un partit (inclòs l’escalfament). A l’efecte d’aquesta regla, l’abús de boles es defineix com colpejar una bola de forma intencionada o imprudent fora de recinte de la pista, colpejar una bola perillosament o imprudentment dins de la pista o colpejar una pilota sense tenir-ne en compte les conseqüències. La violació d’aquesta secció sotmetrà el jugador a una multa de fins a $ 350 per cada violació. A més, si tal violació ocorre durant un partit, el jugador serà penalitzat d’acord amb el Programa de punts de penalització.

El torneig ha emès aquest comunicat on argumenta la falta comesa per Djokovic i hi afegeix que perd tots els punts obtinguts en el torneig i que se’l munta pels ingressos obtinguts al US Open, independentment d’altres sancions que puguin derivar-se’n.

Enllaç a l’escena sencera en mig de la retransmissió

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,310SeguidorsSeguir