Dimecres, 6 juliol 2022

El Barça ven Carles Pérez a la Roma sense tancar la incorporació de cap “9”

Finalment, no hi ha opció de recompra, però sí dret a tempteig en un possible posterior traspàs

|

Hores van quedant per a què es tanqui el mercat d’hivern i a can Barça tot és força desgavellat. Per un cantó es confirma la sortida en direcció a la capital italiana per jugar amb la Roma de Carles Pérez, un jugador que ha comptat amb força minuts en el primer equip, mentre que l’operació Rodrigo, un davanter centre per substituir el lesionat Suárez, està embarrancada, ja que el club blaugrana no vol pagar el que li demana el València ni tampoc està d’acord amb els jugadors que entraven en joc per afavorir l’operació.

Tampoc no quadra que el Barça deixi anar un altre davanter, Abel Ruiz del Barça B, que va a l’Sporting de Braga, cedit, però l’equip portuguès té una opció de compra obligatòria.

I a tot això, que en diu Quique Setién, el nou entrenador blaugrana? Doncs ha declarat que es tracta de decisions “compartides” per afegir (en la línia del que va dir el primer dia sobre les vaques al seu poble) que “jo vinc del fang i estic acostumat a treballar amb el que tinc”, com si encara no hagués vist la diferència entre el Barça i Las Palmas o el Betis, els seus anteriors equips… O potser és que tampoc no n’hi ha tanta?

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,314SeguidorsSeguir

Opinió