Dimarts, 25 Febrer 2020

El futbol de carrer torna amb FIFA 20

La nova entrega de la saga incorporarà la modalitat 'Volta', el retorn del FIFA Street que s'incourà en el joc complet

|

La saga FIFA tornarà el 27 de setembre amb més força que mai. I ho farà de la mà de Volta, la nova modalitat que recuperarà l’estil de l’anyorat FIFA Street i que implementarà el futbol de carrer en un videojoc que vol seguir essent el més venut del mercat en clau esportiva tornant a les essències del futbol que es practica en tots els barris del món. Set anys després del darrer FIFA Street 4, la companyia nord-americana aposta per introduir un mode independent de joc que cobreixi per complet les necessitats dels usuaris. Volta tindrà tanta vida pròpia que disposarà, fins i tot, d’una modalitat de l’estil El Camino, amb sis hores de durada i amb la possibilitat de fer carrera amb un jugador de creació personal.

Aquest cap de setmana, a l’E3 2019 de Los Angeles, EA Sports ha fet públics alguns dels detalls que tindrà FIFA 20, la 27ena entrega de la saga -sense comptar els Street i els Manager- i el videojoc més avançat en les opcions de futbol de les quals disposen les plataformes PlayStation4, Xbox One, PC i Nintendo Switch. Dins la mateixa opció de Volta, una de les particularitats recaurà en la igualtat: dones i homes competiran en un mode mixt, el primer de la història de FIFA després de la inclusió de les seleccions internacionals femenines el 2016. També en aquesta modalitat, els jugadors podran dissenyar les seves pròpies indumentàries, amb samarretes, dessuadores, pantalons i botes de tot tipus que l’aproximaran al futbol de carrer que practiquen milions de persones.

Publicitat    

Com s’hi jugarà a Volta? Aquí és on el mode pren cos i es converteix en una sèrie independent dins el mateix joc. Segons han explicat els seus creadors, per disposar de totes les característiques i oportunitats de Volta, els clients hauran d’acumular monedes exclusives de la modalitat, comprant-les a través de la botiga online o aconseguint-les a mesura d’anar superant reptes, com ja succeeix amb la saga FIFA des de la inclusió de material bloquejat només assolible amb monedes.

Altres novetats

A nivell de jugabilitat, el nou FIFA 20 evolucionarà en diversos aspectes. Intentant apropar-lo cada cop més al realisme del futbol, el joc patirà un alentiment. El moviment de la pilota i dels jugadors no serà tant ràpid i les seves reaccions tendiran a assemblar-se més als de la vida real. També canviaran els porters, que milloraran les accions d’un contra un i que disposaran de més capacitat de reacció, amb noves aturades sorgides dels actes reflexos, com una mà i un peu estirats a última hora en una rematada a boca de canó.

L’assignatura pendent d’EA Sports segueixen essent els llançaments de penal. Cada any canvien i mai acaben de satisfer els usuaris. Amb fletxa, sense fletxa, amb l’ús dels joysticks, amb més o menys potència, FIFA mai aconsegueix encertar-la. En la nova entrega, el xut des dels onze metres torna a canviar per complet. Aquesta vegada, el lloc del llançament es dibuixarà amb una diana i la potència es seleccionarà amb els botons habituals o amb el joystick dret, en unes combinacions un pèl estranyes que provaran de convèncer definitivament els fans.

Aquest és el primer tràiler de FIFA 20, amb Volta com a protagonista:

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,816M'agradaAgradda
2,337SeguidorsSeguir

Opinió