Dimarts, 24 maig 2022

El Girona accepta la proposta de jugar als EUA

El club gironí veu amb bons ulls la proposta de LaLiga per tal de jugar el partit davant el Barça a Miami

|

El Girona ha fet oficial la seva postura envers la disputa del partit de Lliga davant el Barça als Estats Units amb un comunicat públic emès aquest dijous. En la nota, publicada al seu lloc web i difosa a través de les xarxes socials, el club es mostra disposat a jugar el compromís de Lliga en terres nord-americanes. De fet, ho veu amb bons ulls.

“El Club ha acceptat la proposta entenent que és una gran possibilitat d’expansió i de creixement no només pel Girona sinó també per la nostra ciutat i el nostre territori”. El club gironí recorda que fa poc més de tres anys “lluitava per no desaparèixer i ara l’objectiu és consolidar-nos a Primera Divisió”.

El Girona admet que un dels eixos de la conversa amb la Lliga són els afeccionats i la manera com s’hauran de compensar, essent conscients que Montilivi no podrà ser l’escenari d’un dels grans partits de la temporada i un dels més esperats per l’afecció local. “El Girona i la Lliga estan treballant conjuntament en la manera de compensar els abonats per si el matx no es juga al nostre estadi, que sempre ha estat un dels punts centrals en totes les converses i una de les prioritats per acceptar aquesta proposta”, explica.

Tot i això, el Girona admet que “a dia d’avui, no hi ha confirmació oficial que el partit es disputi finalment a Miami”.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,320SeguidorsSeguir

Opinió