Divendres, 19 agost 2022

El govern anglès autoritza la represa de La Premier anglesa el juny

Queden nou jornades per disputar amb el Liverpool líder amb 25 punts sobre el City

|

El Govern ha donat llum verda a que la Premier pugui tornar a partir de l’1 de juny a porta tancada. A falta de conèixer més detalls de la reunió convocada entre clubs aquest dilluns, la lliga podria reprendre la seva activitat el 12 de juny com s’ha parlat en aquestes últimes hores. Una situació que ajuda a encaminar la volta de el futbol a Anglaterra després que se suspengués fa dos mesos, a mitjans de març, amb nou jornades per jugar.

La Premier ha reiterat en diverses ocasions la intenció per acabar la temporada a la pista, allunyada de la postura d’altres lligues. El problema, ara, se centra en conèixer si finalment es jugarà en terrenys neutrals o no. Es necessita l’acord de dues terceres parts, escenari que no es dóna actualment ja que hi ha fins a vuit clubs de la part baixa de la taula que es neguen a tornar en aquestes condicions: lluny del seu estadi, amb el desavantatge que això comporta.

Una mesura que té per objectiu evitar fer servir tots els escenaris de la Premier, minimitzant la propagació de virus. Així mateix, s’han posat sobre la taula altres qüestions com prohibir les celebracions entre companys, les escopinades i l’intercanvi de samarretes al descans o als al final de cada trobada. Permetre 5 substitucions en lloc de tres o escurçar la durada dels partits són una altra de les decisions que estan per prendre abans que torni la Premier.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,308SeguidorsSeguir