Divendres, 17 setembre 2021

El Grup Godó al servei de la directiva i contra els jugadors del Barça

La dependència econòmica de la capçalera d'esports del Grup Godó provoca que periodistes i opinadors diguin coses que no creuen. Godó mana a les redaccions dels seus mitjans

|

El grup editorial té enormes interessos econòmics amb l’actual junta del Barcelona, ja que la capçalera Mundo Deportivo augmentaria les pèrdues si perdés la confiança de Bartomeu.

No entraré a discutir si la rebaixa de sous dels jugadors del primer equip són suficients o no, però el gest d’aquests jugadors i el comunicat fet no pot ser motiu d’un atac desproporcionat dels mitjans del Grup Godó, des de La Vanguardia a Mundo Deportivo passant per RAC! El seu programa líder, El Món a Rac 1 dirigit per Jordi Basté, ha començat una campanya contra els jugadors del primer equip.

No serà potser que el problema que té la junta deriva d’haver compromès el futur econòmic del Club amb un constant augment de la massa salarial? I no serà que ara volen aprofitar la situació per intentar esquivar la crisi econòmica del Club? El periodisme del Grup Godó al servei d’una junta superada cada cop més per la seva incompetència és la prova evident d’aquest servilisme al poder que fa sempre aquesta empresa de comunicació.

La dependència econòmica de la capçalera d’esports del Grup Godó provoca que periodistes i opinadors diguin coses que no creuen. Godó mana a les redaccions dels seus mitjans.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,340SeguidorsSeguir

Opinió