Dilluns, 4 juliol 2022

El Reial Madrid no hauria d’haver guanyat la final de la Champions del 2016

Mark Clattenburg, l'àrbitre, reconeix que es va equivocar i que hauria d'haver anul·lat el gol de Ramos

|

N’hem vist de més ràpids, però ha anat així: passats quatre anys, l’àrbitre del Reial Madrid-Atlético de Madrid de la final de la Champions del 2016, Mark Clattenburg, s’ha despenjat dient que “el gol de Sergio Ramos va ser en fora de joc”.

El lapsus, més que la memòria (que Clattemburg admet que van revisar la jugada al descans i van veure que s’havia equivocat) ha sorgit en una entrevista amb el Daily Mail quan li preguntaven pels jugadors més difícils d’arbitrar i, entre els que va nomenar, en va destacar Pepe i això li va servir d’excusa: “Amb Pepe calia estar en guàrdia constantment. No te’n podies fiar” i això l’ha portat a recordar la final de Milà del 2016 quan el Reial Madrid es va avançar a la primera part: “el gol va ser en fora de joc per molt poc. Ho vàrem veure al descans. Era una acció difícil i el meu assistent va fallar”.

Semblava que Clattemburg va trobar una ocasió d’esmenar-se quan Pepe va fer penal sobre Fernando Torres: “Pepe estava furiós i va dir-me en un anglès perfecte “Això no és penal de cap manera, Mark” i jo li vaig respondre “I el vostre gol no hauria d’haver pujat al marcador”. Pepe va callar i girar cua.” Centrant el seu discurs sobre Pepe, Clattenburg segueix: “Tot el partit vaig haver d’estar pendent de Pepe, no només amb les seves entrades sinó també quan ell era objecte de falta, que rodolava i rodolava per terra buscant l’expulsió del contrari. Com que me’l coneixia, no hi vaig caure.”

És sorprenent que Clattenburg hagi desvelat tants detalls, i en concret la conversa amb Pepe, quan tots els professionals diuen que el que passa al camp es queda al camp i que ningú no n’ha de fer res. Després d’aquell partit, Clattenburg va marxar a l’Aràbia Saudita on segueix fent d’àrbitre.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,316SeguidorsSeguir

Opinió