Dimarts, 24 maig 2022

El TAD anul·la les eleccions a la RFEF i la resposta pot ser querellar-s’hi

Han adduït defectes de forma com que les hagi convocat la Junta i no el president i també que hagin donat l'agost per hàbil

|

El màxim tribunal de l’esport espanyol, el TAD, va anul·lar divendres passat la convocatòria d’eleccions a la presidència de la RFEF. Després d’una tortuosa reunió, no exempta de tensió, van impugnar la convocatòria de la Federació per un defecte de forma: van ser convocades per la Junta Directiva, en lloc de pel president, Luis Rubiales, com ha de ser. Alguns menbres del TAD no estan d’acord amb Rubiales, que va imposar el polèmic avançament electoral a Irene Lozano, presidenta del CSD. A més, ha estranyat al tribunal que la Federació ja comptés amb l’agost com a mes hàbil per al període electoral abans que ells mateixos ho aprovessin.

D’aquesta manera la RFEF haurà de tornar a convocar les eleccions a la seva presidència, per part de Luis Rubiales i no de la Junta, i veure si després de la retirada d’Iker Casillas com a candidat sorgeix alguna altra alternativa a l’actual president. Cal recordar que Casillas es va retirar en creure que el temps se li tirava a sobre i no tenia temps de bastir la seva candidatura i fer els contactes amb tothom implicat.

Doncs la RFEF ha respost amb un duríssim comunicat en què lamenta assabentar-se’n pels mitjans de comunicació i avisa de les irregularitats que creuen veure, insinuant, fins i tot, la possibilitat d’emprendre accions legals contra el propi TAD. Tenim un nou culebrot de l’estiu.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,320SeguidorsSeguir

Opinió