Dilluns, 4 juliol 2022

Els jugadors de la Premier League s’uneixen per ajudar la sanitat pública del Regne Unit

Van presentar aquest dimecres 'Players Together', una iniciativa per crear un fons de donacions que ajudi econòmicament l'NHS, el servei públic de sanitat del Regne Unit per front a la crisi sanitària del coronavirus.

|

“Durant la setmana passada, els jugadors de la Premier League vam debatre diversos plantejaments amb la intenció de crear un fons que es pugui utilitzar per distribuir recursos on més calgui en aquesta crisi del coronavirus”, afirma el comunicat.

 

Molts capitans i jugadors del futbol anglès van fer pública la nota a les xarxes socials “per ajudar els qui lluiten” per nosaltres “a primera línia”. “És un moment crític per al nostre país i el nostre sistema sanitari, i estem determinats a ajudar com puguem”, afegeix.

 

“Després de parlar amb un gran grup de jugadors de tots els clubs hem creat la nostra pròpia iniciativa col·lectiva de jugadors, ‘Players Together’, i ens hem associat amb NHS Charties (NHSCT) per ajudar-los a generar i distribuir aquest fons ràpidament on més calgui”, diuen.

 

“‘Players Together’ va de nosaltres, els jugadors, de col·laborar plegats en aquesta iniciativa, a més dels clubs i la lliga. Els nostres pensaments i oracions estan amb tots els qui ha afectat aquesta crisi. Units, ho superarem. No surtis de casa, protegeix l’NHS. Salva vides”, conclou.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,316SeguidorsSeguir

Opinió