Dimarts, 16 agost 2022

Els jugadors del Bayern Munic accepten rebaixar els seus salaris un 20%

Altres equips de la Bundesliga s'hi han afegit

|

Els jugadors del Bayern de Munic i altres clubs alemanys com el Bremen i Schalke 04, van acordar retallar els salaris per ajudar els seus clubs a bregar amb la crisi creada per la pandèmia de coronavirus. Més equips estudien la possibilitat de fer-ho en els pròxims dies.

En l’equip bavarès, al front del campionat en el moment de la interrupció el 13 de març, tots els jugadors, membres de la junta directiva i la junta supervisora ​​van dir que estaven a punt per renunciar al 20% del seu salari, segons el diari Bild .

Al Bayern, que manté un equip d’estrelles, les despeses salarials van representar 336.200.000 d’euros durant la temporada 2018/2019, amb una facturació de 750.500.000. Recordem que el Barça aspirava aquesta temporada a fregar els mil milions.

Els primers a Alemanya a proposar espontàniament una retallada salarial van ser els jugadors de Mönchengladbach, seguits pels seus col·legues de Bremen i Schalke 04. En Dortmund i Leverkusen, les discussions estan en marxa, segons la premsa.

Al Borussia Dortmund, l’entrenador Lucien Favre es va oferir a retallar el seu salari. Per als jugadors, el club preveu una reducció del 20% dels salaris si els partits no es reprenen, i del 10% si es reprenen a porta tancada, ja que en aquest cas, els clubs rebrien els drets de televisió.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,310SeguidorsSeguir