Dimecres, 6 juliol 2022

Els relleus de la torxa olímpica s’aturen

Massa gent es posava a córrer amb els rellevistes

|

El relleu de la torxa olímpica dels Jocs de Tòquio 2020 s’ha aturat i no continuarà a Grècia després que centenars d’espectadors van acudir a la ciutat d’Esparta, ignorant el consell de les autoritats de quedar-se a casa a causa del coronavirus, tan sols un dia després de la seva encesa a Olímpia.

El Comitè Olímpic Grec va anunciar que la torxa es lliurarà als membres de Comitè Organitzador de Tòquio 2020 en una cerimònia que se celebrarà dijous que ve a Atenes.

La torxa va ser presa aquest dijous al Temple d’Hera de l’antiga Olímpia, bressol dels Jocs Olímpics, en un acte a què van assistir tan sols un centenar de convidats de el Comitè Olímpic Internacional (COI), Tòquio 2020 i el president de Grècia, Prokopios Pavlopulos, i la ministra de Cultura i Esport de país hel·lè, Lina Mendoni.

La torxa arribarà el 20 de març al Japó el 20 de març, on visitarà 47 províncies durant 121 dies en un recorregut en el que serà portada per més de 10.000 rellevistes abans que el 24 de juliol s’encengui en el peveter de l’Estadi Nacional a la cerimònia d’obertura dels Jocs.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,314SeguidorsSeguir

Opinió