Dilluns, 23 maig 2022

Els Segadors sonarà a Old Trafford amb els Dragons Catalans a la final europea de rugbi a XIII

La Diada del País Valencià coincideix amb la cita de l'equip de la Catalunya Nord i tant Eric Cantona [VÍDEO], com el MHP Puigdemont els envien el seu suport

|

Dia important, aquest 9 d’octubre per als Països Catalans. A més de ser la diada nacional del País Valencià, els Dragons Catalans jugaran a Old Trafford, la seu del Manchester United, la final de la Superleague de rugbi a XIII contra l’actual campió, l’equip anglès del Saint Helens, i així mirar d’esdevenir el primer club no britànic en guanyar aquest títol.

Els Dragons Catalans fan sonar l’himne de la Catalunya Sud, Els Segadors, com a melodia que els identifica i els seus seguidors la canten enarbolant senyeres i estelades. Sigui com sigui el resultat esportiu, una primera victòria ja s’ha aconseguit: el ressò de l’himne i la presència en moltes televisions de l’oberta catalanitat que manifesta aquest equip de rugbi. Al sud, seguim tenint molt per agrair a la Catalunya Nord en tots els aspectes, social i esportiu. Molta sort aquesta tarda, a les 19 hores i en televisó a TV3 en obert, la mateixa sort que els desitja Eric Cantona, que al vídeo recorda que els seus avis materns van haver de fugir d’Espanya l’any 39, i que el MHP Puigdemont retuita:

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,320SeguidorsSeguir

Opinió